Ca 150gramgroftrevet rød cheddar(Kan udelades, hvis du ønsker en mere fedtfattig rösti)
1spskfintsnittet frisk oregano (1/2 tsk tørret)
1spskfintsnittet frisk timian (1/2 tsk tørret)
1tskgurkemeje
Lidtflagesalt og friskkværnet peber
3stkæg
Tilberedning
Alle ingredienser blandes grundigt rundt - jeg bruger bare rene hænder.
Varm ovnen op på 200 grader (varmluft)
Beklæd en bageplade med bagepapir
Hvis du ønsker høje og ret ens rösti, kan du lige som jeg, bruge en udstiksform, som du fyder en stor spsk rösti ned i og presser lidt sammen. Løft forsigtigt metalringen af og fortsæt indtil hele röstiblandingen er brugt.
Stil dem ind i den varme ovn i 25-30 minutter indtil de får en fin gylden overflade og er gennembagte.Ovntiden afhænger naturligvis både af din ovn, men også af størrelsen på dine rösti
Spis dem lige fra ovnen som tilbehør til dine kødretter eller kolde i f.eks. madpakken med lidt guacamole eller sød chilisauce som dip.