½tskgurkemeje(Du kan også tilføje lidt chipotle chili hvis du ønsker dem lidt ekstra stærke)
Lidtolivenolie til at stege i
Tilberedning
Pisk æg, kikærtemel, minimælk, flagesalt, friskkværnet peber og gurkemeje til en ensartet dej.
Pres LIDT af væden ud af den fintrevne squash, men ikke alt, og tilføj den revne squash æggeblandingen sammen med HUSK og den ene spsk Pofiber samt de friske krydderurter.
Vend det hele grundigt sammen og lad blandingen stå et par minutter, så HUSK og Pofiber får mulighed for at suge væden op. Er blandingen meget våd, tilsætter du den ekstra spsk Pofiber. Rør igen grundigt rundt, så der ikke er klumper af HUSK og Pofiber i.
Varm lidt olivenolie op på en pande og sæt med en ske klatter af squashblandingen af i den varme olie.
Steg dem gyldne på begge sider og sænk varmen, så de ikke bliver FOR mørke. Alt efter deres tykkelse, skal de stege 3-4 minutter på hver side.Det er ikke meningen, at de skal være sprøde andet end evt på kanterne
TIP: Grøntsagsfritters skal opbevares på køl, hvor de fint holder sig 2-3 dage. De er også fryseegnede!