Normalt spiser jeg skrællen på de søde kartofler, men lige her er det bedst at skrælle dem.
Skær dem i meget tynde skiver med en skarp kniv eller på et mandolinjern.
Smelt smørret i en lille gryde sammen med hvidløg , den ene spsk parmesan og bredbladet persille.
Læg kartoffelskiverne lagvis i små ramekiner eller anden form for ildfast fald(e). Jeg synes det er hyggeligt, at hver for sin egen lille portion....
Fordel halvdelen af den smeltede smørblanding henover f.eks. med en pensel og drys en ganske lille smule flagesalt henover.
Stil kartoflerne ind i ovnen og når de er begyndt at få lidt farve på kanterne, pensles med den sidste smørblanding. Hold lidt øje med dem, så de ikke bliver FOR mørke på kanterne. Dæk eventuelt med staniol eller låg.Bagetid afhænger meget af, hvor tykke kartoffelskiverne er. Mine fik ca 30 minutter.
Tag de færdige kartofler ud af ovnen og drys med den sidste parmesan og giv et par drej friskkværnet peber henover.Pynt evt med lidt friske krydderurter.