1bæger Philadelphia - varier smagen ved at skifte imellem de forskellige smagsvarianter
1håndfuldrevet ost - f.eks. mozzarella eller rød cheddar
1spskHUSK (med top)
6-7spskPofiber (med top)
1spskchiafrø
1spskhampefrø
1spskhørfrø
2tskbagepulver (med top)
Tilberedning
Tænd ovnen på 200 grader alm ovn (min ovn varmer ret hårdt)
Start med at piske æggene skummende
Rør herefter Philadelphia i, så det bliver en jævn masse.
Tilføj herefter resten af ingredienserne og rør til du får en ensartet konsistens.
Lad dejen hvile 15 minutter. TIP: Dejen skal herefter være så våd, at du ikke kan forme den med fingrene, men heller ikke så våd, at den er flydende. Er den det, må du tilsætte lidt ekstra Pofiber.
Sæt 5-6 stk boller af på en bageplade beklædt med bagepapir. Jeg bruger en ske, for dejen er ret våd.
Bag dem i 15-20 minutter indtil de får en gylden overflade. Det gamle trick med at banke dem under bunden fungerer ikke med boller uden tilsat mel.
Lad dem køle af på en bagerist inden du skærer i dem.De opbevares i køleskabet og er også fryseegnede.