100gramblandede frø og kerner: Græskarkerner, solsikkekerner, hørfrø, chiafrø
2spskchiafrø
50grammandler (skal ikke smuttes)
100gramvalnøddekerner
150gramgroftrevet squash (zucchini) - pres væden ud imellem to hænder.
½håndfuldSensam eller hampefrø - jeg brugte hampefrø i dag.
2tskflagesalt
Tilberedning
Varm ovnen op til 200 grader (varmluft)
Riv dine squash på den grove side af rivejernet - pres det meste af væden ud imellem to hænder.
Hak nødderne groft
Alt røres grundigt sammen i en skål sammen med æggene.
For en bageform til 1 liter med bagepapir.Fordel fyldet i formen og glat overfladet. Bank formen lidt ned i bordet, så eventuelle luftlommer undgåes.Drys med hvid sesam.
Bag i ca. 30 minutter – men tjek brødet for ovne varmer forskelligtTag brødet ud og løft det ud af formen ved at tage fat i kanterne på bagepapiret. Lad brødet afkøle på en rist inden du skærer det (også selvom det er svært at vente).FRYSEEGNET