2 ½dlOrzo pasta (små pasta der ligner store riskorn)
2.5dlmadlavningsfløde
5dlgrøntsagsbouillon (5 dl vand og terning kyllingebouillon)
1glasrød pesto af god kvalitet
1spskChipotle Honey Rub fra @epicspice(Alternativt bruger du chipotle chili, røget paprika, oregano og timian - eller all-round krydderi)
Tilberedning
Varm en gryde eller pande med høje kanter op med lidt olie og steg kyllingestykkerne til de får en fin gylden stegeskorpe. De behøver ikke gennemsteges. Tag dem over på en tallerken imens du laver saucen.
Steg herefter champignoner til de er gyldentbrune. Læg dem over til kyllingestykkerne.
Sauter herefter løg, hvidløg og snackpeber til de er klare. De skal IKKE tage farve.
Tilføj bouillon og madlavningsfløde og kog det igennem et par minutter. Skrab eventuelle stegerester fri fra bunden - de giver dejlig smag til saucen. Tilføj pasta og den røde pesto. Rør grundigt ned på bunden de første minutter og dæk herefter gryden med låg. Sænk varmen til det kun simrer ganske svagt og lad pastaen koge al dente. Det tager mellem 10 og 15 minutter.
Tilføj spinaten og vend den godt rundt indtil den falder sammen.Læg herefter kyllingen og champignonerne tilbage i gryden og vend det hele grundigt rundt.
Server evt sammen med en dejlig salat.
TIP: Du finder Orzo pasta i Coop, hvor den står sammen med al den anden tørrede pasta.