Go Back
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
–
+
servings
Salat med grønkål og nektariner
Antal
4
personer
Ingredienser
2 store
håndfulde
grønkål - fintsnittet
2
håndfulde
feldsalat
1
stk
rødløg - fintsnittet
2-3
stk
forårsløg - fintsnittet
½
agurk - halveret og skåret i stykker
2
stk
flade nektariner skåret i mundrette stykker
5
stk
topskud af frisk basilikum
1
håndfuld
valnøddekerner
½
håndfuld
Hvide sesamfrø
Lidt
olivenolie (som dressing)
Tilberedning
Start med at fordele grønkål og feldsalat på en stort fad
Fordel rødløg i skiver, agurk og forårsløg henover.
Pynt med nektariner, topskud fra basilikum, valnødder og hvide sesamfrø
Lige inden servering dryppes salaten med lidt god og frugtig olivenolie