1spskTørrede krydderier: Røget paprika, chipotle chili, oregano og timian(Tip: Jeg bruger 1 spsk Honey Rub fra @EpicSpice)
Lidtflagesalt og friskkværnet peber
1håndfuldbredbladet persille - fintsnittet
Tilberedning
Kog pastaen som anvist på posen. Dræn for vand og stil til side. Lav imens saucen klar.
Steg kyllingestykkerne i en smule olie. Når de har fået en fin stegeskorpe kan du lægge dem over på en tallerken imens du laver saucen. De behøver ikke være gennemstegte, da de kommer tilbage i saucen senenere.
Sauter først løg og bacon i samme pande indtil de er klare og møre.
Tilsæt svampene og hvidløg. Lad det hele stege nogle minutter, hvorefter du tilsætter bouillon, madlavningsfløde og pesto.
Læg kyllingestykkerne tilbage i saucen og vend det hele godt rundt. Kog det igennem og smag til - juster med ekstra krydderier, flagesalt og friskkværnet peber efter behov.
Læg den kogte og godt drænede pasta over i saucen - vend det godt rundt og lad det simre nogle minutter til alt er gennemvarmt.
Lige inden servering drysses med fintsnittet bredbladet persille.
Server med en god blandet salat.
TIP: Retten er fryseegnet. Så lav evt en dobbelt portion og gem resterne til en travl dag.