350gramblomkålsris (svarer til 1 pose fra frost)(Bruger du frosne blomkålsris behøver du ikke tø dem op forinden.)
2spskolie - raps eller oliven
2fedhvidløg - knust
Lidtfriske krydderurter f.eks. timian, rosmarin eller bredbladet persille - fintsnittet
Lidtflagesalt og friskkværnet peber
Tilberedning
Bruger du frosne blomkålsris gir du dem et opkog på 2 minutter, dræner vandet fra og lader dem dryppe af inden de kommes på panden.Bruger du friske blomkålsris overhældes den fintrevne blomkål med kogende vand og lader dem trække et par minutter inden du dræner vandet fra.
Varm olien op på panden og sauter de knuste hvidløg. De skal ikke tage farve.
Tilføj de godt afdryppede blomkålsris og rist dem igennem nogle minutter under omrøring, så de ikke brænder på.
Vend de fintsnittede krydderurter i og smag til med flagesalt og friskkværnet peber.TIP: Spiser du lchf/keto eller skal det bare være lidt ekstra lækkert, kan du rive frisk parmesan henover. Det smager rigtig lækkert!