2spskRoasted Coconut Kerala Curry eller lav dit eget blend med karry og f.eks. chili, muskatnød, kanel, stødt koriander, salt og peber.
LidtFlagesalt og friskkværnet peber
1dåsefuldfed kokosmælk (400 gram)
3håndfuldefriske spinatblade
2håndfuldecherrytomater skåret i halve
1håndfuldcashewnødder (pynt)
2spskbredbladet persille - fintsnittet (pynt)
Tilberedning
I en gryde koger du nudlerne efter anvisning på posen og drypper dem herefter godt af i et dørslag.
Varm olien op i en wok og sauter skalotteløgene indtil de er klare.
Tilsæt kyllingekødet sammen med krydderierne og steg det til det har fået lidt farve.
Tilføj nu kokosmælken og lad det simre nogle minutter. Smag til og juster med flere krydderier, salt og friskkværnet peber.
Tilføj de kogte og godt afdryppede nudler og vend forsigtigt rundt.
Tilføj de friske spinatblade og lad dem falde sammen inden du til sidst lægger de halverede cherrytomater rundt omkring. Lad det hele varme godt igennem.
Drys nogle cashewnødder henover og lidt bredbladet persille.Server med en humpel parmesan og et lille rivejern, så alle selv kan forsyne sig med friskrevet ost.