1lille bægerRicotta eller Philadelphia med friske krydderurter
Lidtflagesalt og friskkværnet peber
1stklille squash i tynde skiver
2håndfuldecherrytomater skåret i halve
1håndfuldblandede friske krydderurter fx purløg, oregano, timian eller det du kan li
1håndfuldfriskrevet parmesan
1stkæg - piskes let (til pensling)
Tilberedning
Varm ovnen op til 200 grader
Rul butterdejen ud og læg den på en bageplade. Lad det medfølgende bagepapir blive neden under. Så er den lettere at flytte, når den er færdigbagt.
Rør Ricotta med halvdelen af de fintsnittede krydderurter, knust hvidløg og lidt flagesalt og friskkværnet peber. Fordel det på bunden, men lad hele vejen rundt en kant være fri. Den skal du til slut bruge til at folde ind.TIP: Skal det gå ekstra hurtigt, kan du erstatte Ricotta med Philadelphia.
Fordel skiverne af squash og herefter de halve tomater over ricottablandingen.
Fordel den friskrevne parmesan henover og pensl kanterne med letpiskede æg. Fold kanterne ind hele vejen rundt.
Sæt den ind i den varme ovn i ca 30 minutter eller indtil skorpen er gylden og sprød og squashskiverne og tomaterne er møre.
Tag galetten ud og drys de resterende friske krydderurter henover - server den lun med en lækker blandet salat.