1spskRosemary Garlic Rub fra @Epic Spice eller lav din egen med rosmarin, salt, friskkværnet peber.
2spskRød pesto
2håndfuldefrisk babyspinat
2dlfløde
2håndfuldefriskrevet rød cheddar eller lignende ost der kan gratineres
1håndfuldbredbladet persille - fintsnittet
Tilberedning
Vend kyllingefiletterne i krydderierne.
Varm lidt olie op i en pande, der kan komme i ovnen og steg kyllingefiletterne til de får en fin brun stegeskorpe og er næsten gennemstegte.Tag dem over på en tallerken.Har du ikke en pande, der er ovnfast kan du hælde den færdige ret over i et ildfast fad inden den skal gratineres.
Sauter skalotteløgene, de strimlede peberfrugter og hvidløgene. Når de er bløde og klare tilsættes broccolirisene og den røde pesto og der røres godt rundt. Lad dem simre med nogle minutter inden der tilsættes fløde.TIP: Virker retten for tør, kan du tilsætte lidt vand evt med lidt bouillon eller hvis det skal være lidt festligt, kan du bruge hvidvin. Pas på der ikke kommer for meget sauce, så bliver det svært at gratinere den bagefter.
Når blomkålsrisene er møre tilsætter du de stegte kyllingefiletter og spinatbladene. Vend godt rundt og lad spinatbladene falde sammen.
Riv osten henover og stil panden ind i ovnen med 180 grader på grillfunktion.Hold godt øje med den og tag den ud, når osten begynder at boble og bliver flot gyldenbrun på overfladen.
Lige før servering drysses med fintsnittet bredbladet persille.Server med en stor blandet salat.