500gramkartofler - gerne små og fine (kan udelades og erstattes af ekstra spinat)
1glasrød pesto (190 gram)
1dåsekokosmælk (fuldfed)
2-3håndfuldefrisk spinat
1håndfuldbredbladet persille (fintsnittet)
Lidtflagesalt og friskkværnet peber som du smager til med til sidst.
EVT 1/2håndfuld sprøde kokosflager fra @Danishgranolacompagni
Tilberedning
Sauter først løg til de er klare og møre og tilføj dernæst hvidløg. Sauter med et kort øjeblik.
Tilføj kyllingestrimlerne og steg dem til de får en fin stegeskorpe på alle sider.
Tilføj krydderiblandingen sammen med den røde pesto og kartoflerne. TIP: Er kartoflerne ikke helt små, bør de skæres i mindre stykker for at mindske kogetiden.Rør det hele godt rundt og lad det stege et par minutter.
Tilføj kokosmælken og lad det koge indtil kyllingestykkerne er helt møre. Der skal ikke låg på, da saucen gerne må koge lidt ind undervejs.HUSK Kylling skal altid gennemsteges. Er du i tvivl så tag et stykke op og skær det over. Det må ikke være rødt inden i!
Til slut vender du de friske spinatblade i og venter til de er faldet sammen.
Smag saucen til og juster med flagesalt og friskkværnet peber.
Drys med fintsnittet bredbladet persille og evt lidt sprøde kokosflager lige inden servering.
Server gerne med en lille skål med ekstra kokosflager og en stor grøn salat ved siden af.