1håndfuldfrisk dild - fintsnittet plus et par dildspidser til pynt
LidtFlagesalt og friskkværnet peber (smag til)
1stkøkologisk citron (saften heraf)
2stkstore avocado i skiver (dryp med med lidt citronsaft så de ikke bliver misfarvede)
1pottebrøndkarse (til pynt)
Tilberedning
Sådan gør du:
Start med at tænde ovnen på 225 grader (alm ovn)
Tag butterdejen ud af rullen og skær den i passende størrelser alt efter hvad retten skal serveres som.Jeg har skåret mine i lidt større stykker, da de skulle bruges som et aftensmåltid sammen med forskellige salater (se blogindlæg).
Læg butterdejsstykkerne over på en bageplade beklædt med bagepapir og pensl dem med et sammenpisket æg.
Bag dem i ca 7-8 minutter indtil de er sprøde og gyldne på overfladen. Tag dem ud og lad dem afkøle på en bagerist indtil de skal pyntes.
Lav en dilddressing ved at røre cremefraiche med fintsnittet dild. Smag til med citronsaft, salt og friskkværnet peber.
Sådan samler du butterdejspakken:
Læg de afkølede butterdejsstykker over på en tallerken, serveringsfad eller bræt og forel først dildcremen på dem. Pas på der ikke kommer for meget på, så det løber ud over kanterne, når det tunge fyld tynger dem.Læg herefter skiver af avocado ovenpå.Top med rejerne og pynt med brøndkarse og lidt dildspidser.