I en gryde kommer du vand, sukker og glukosesirup - bring det op til kogepunktet.
Pres saften fra citronen ned i vandet og læg også citronskallen derned.
Klip hyldeblomsterne (uden stængler) ned i vandet og bring det i kog et kort øjeblik. Tag gryden af varmen og stil den på køl med citroner og hyldeblomster i.
Når hyldeblomstsaften er helt kold, sies den igennem et rent klæde.
Saften hældes over på ismaskinen og køres til en lækker hyldeblomstsorbet. Det tar på min maskine ca 30 minutter. Herefter er den klar til servering.Vil du gemme den til senere hælder du den over i en aflang beholder med tætsluttende låg. Stil den omgående i fryseren, da sorbet smelter meget hurtigt.
TIP: Har du ikke en ismaskine, kan du stadig lave en dejlig sorbet. For at undgå iskrystaller, er det vigtigt, at du omrører ismassen med jævne mellemrum under hele indfrysningen.