Tilbehør:Kogte ris og friskbagte fladbrød - se link til de bedste fladbrød ovenfor
Tilberedning
Så nemt er det:
Varm olien op og sauter løgene indtil de er klare og møre.
Tilføj de søde kartoffeltern og ingefær og karrypaste og lad det stege nogle minutter
Tilføj nu de røde (eller grønne) linser, grøntsagsbouillon, peanutbutter, fiskesauce, soyasauce, gurkemeje og friskkværnet peber (hold tilbage med saltet da både fiske- og soyasauce er ret salte).Bland det hele godt sammen og lad retten simre under låg i ca 15 minutter indtil både kartofler og linser er møre.Hold øje med om curryen blir for tyk, så den sætter sig på bunden. Tilføj evt lidt ekstra vand eller bouillon
Lav imens de sprøde kikærter som beskrevet i opskriften. Der er linket til opskriften højere oppe.
Tilføj nu kokosmælken og spinatbladene, smag til med lidt limesaft og kog det hele igennem indtil spinatbladene falder sammen.
Server curryen toppet med de sprøde kikærter, kogte ris og/eller fladbrødPynt med granatæblekerner, friske krydderurter og limebåde