400gramblomkålsris eller broccoliris(Lav den gerne selv ved at køre blomkål eller broccoli på din foodprocessor indtil den får en cous cous lignende konsistens)
3stk.æg
1spskFiber HUSK
1nip flagesalt
1stk.blåskimmelost
1stk.mozzarellaost - revet i mindre stykker
1stk.pære skåret i tynde skiver
Lidtolivenolie
4skiverparmaskinke
1håndfuldruccolasalat
1håndfuldfriske krydderurter: Rosmarin og timian eller oregano
Tilberedning
Sådan gør du:
Start med at tænde ovnen på 200 grader
Kør dine blomkål eller broccolibuketter i en foodprocessor indtil de får en cous couslignende konsistens.
Rør dine blomkåls- eller broccoliris sammen med æg, HUSK og lidt salt til en ensartet masse.
Læg et stykke bagepapir på en bageplade og fordel blomkålsdejen ud til en stor rund cirkel.
Bag den i ca 20 minutter eller indtil den er fast og fint gylden i farven.
Tag dejen ud og fordel blåskimmelost og mozzarella samt skiver af pære.
Sæt den tilbage i den varme ovn i 15 minutter eller indtil osten er smeltet og fint gylden på toppen.
Tag den ud og fordel parmaskinke, ruccola og friske krydderurter på pizzaen og server den rygende varm.