1spskEpic Spic Chicken Rub eller lav din egen blanding tørret rosmarin, timian, all-round/røget paprika salt og friskkværnet peber
1poseøkologisk frisk spinat (200 gram)
1bakkeøkologiske champignoner (350 gram) - skåret i halve eller kvarte alt efter deres størrelse.
2dlhvidvin (kan erstattes med grøntsagsbouillon)
2dlmadlavningsfløde
1spskgrov sennep
1håndfuld friskrevet parmesan
Lidtsalt og friskkværnet peber at smage til med
Evt.Fintsnittet bredbladet persille som drys på den færdige ret.
Tilberedning
Sådan gør du:
Krydr kyllingerne grundigt med chicken rub.
Varm en pande op med smør eller olie og steg kyllingerne så de får en fin stegeskorpe og er næsten gennemstegte.Læg dem over på en tallerken og lad dem hvile imens du laver saucen
Hvis det er nødvendigt tilsætter du en smule ekstra fedtstof og sauterer heri hvidløg og skalotteløgene til de er klarede.
Tilsæt champignonerne og lad dem stege indtil de bliver fint gyldne på alle sider.
Tilsæt lidt ad gangen hvidvin/bouillon og fløden - og dernæst sennep og den revne parmesanost. Rør alt godt sammen - og smag til om der evt skal justeres lidt med ekstra salt og friskkværnet peber.
Tilsæt nu spinatbladene og lad dem falde lidt sammen inden du putter kyllingestykkerne tilbage i saucen og lader det hele simre lidt indtil kyllingen er helt gennemstegt.
Giv evt retten et drys fintsnittet bredbladet persille og server med blomkålsris, broccoliris, strimpetti mos, søde kartofler, alm små kogte kartofler, brune ris eller en dejlig skål salat.