Lidtparmesanskiver skåret med gammeldags ostehøvl som pynt
TIPKan du li din pizza lidt spicy så prøv evt den nye pizza seasoning fra Epic Spice
Tilberedning
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200 grader
Riv zucchinien på den fine side af rivejernet og pres al væden ud med et rent klæde
Læg den ned i en skål sammen med æg, lidt salt og de to slags oste.Rør det til en jævn og ensart masse.
Fordel massen på et stykke bagepapir og bag den i ca 20 minutter eller indtil den er fint gylden på overfladen.Vend pizzabunden og sæt den tilbage i ovnen ca 10 minutter
Fordel den røde pesto over bunden, herefter rødløgene og klatter af gorgonzola eller anden ost, du holder af. Sæt pizzaen tilbage i ovnen indtil osten er smeltet og evt gylden.
Tag pizzaen ud af ovnen og top med ruccola og parmaskinke.
Drys med pinjekerner og riv lidt parmesan henover - server og nyd den skønne pizza med god samvittighed.