½glassoltørrede tomater - drænet og snittet i grove stykker
2-3håndfuldefrisk spinat - skyllet og afdryppet
KrydderierSalt, friskkværnet peber, oregano, frisk timian og evt. gurkemeje (gurkemeje gir retten den smukke gyldne farve)
2.5dlgrøntsagsbouillon (jeg bruger Herbamare)
2.5dlPiskefløde/madlavningsfløde
1dlfriskrevet parmesan
Tilberedning
Sådan gør du:
Krydr kyllingebrysterne med salt, friskkværnet peber og oregano.
Varm lidt olie op i din stegegryde og steg kyllingebrysterne, så de får en fin brun stegeskorpe og er næsten gennemstegte.Tag dem derefter til side imens du i den samme stegegryde laver saucen.
Sauter løg og hvidløg til de er klare.
Tilsæt de hakkede soltørrede tomater, lidt ekstra oregano, frisk timian og evt gurkemeje.
Tilsæt lidt efter lidt grøntsagsbouillon og fløde og lad den koge godt igennem
Tilsæt den friskrevne parmesan - smag til og juster evt med ekstra krydderier
Læg kyllingebrysterne tilbage i stegegryden og lad saucen koge lidt ind, så den blir tyk og cremet.
Lige inden serveringen tilsætter du den friske spinat, vender den lidt med den varme sauce, så bladene falder sammen.
Server med en humpel parmesan og et rivejern, så alle kan forsyne sig med ekstra ost og lækkert tilbehør som små kogte kartofler, blomkålsris og en blandet salat