450-500gramgrøntsager - jeg har brug "chili con carne blanding" fra Rema (frost)(Alternativt: Løg, rød snackpeber, majs og kidneybønner, hakkede soltørrede tomater)
PyntSkiver af rød snackpeber og fintsnittet bredbladet persille
Tilberedning
Sådan gør du:
Start med at svitse spidskålen i lidt smør. Det tar ganske få minutter.Den falder hurtigt sammen, så fyld bare godt op i panden/stegegryden.Hæld den færdige spidskål over i et ovnfast fad.
Svits nu kød/plantefars og tilsæt derefter krydderier samt grøntsager.Vend det hele godt rundt og steg det godt igennem.
Tilføj de flåede, hakkede tomater (er der meget væde i dåsen må du evt holde lidt af væden tilbage, så saucen ikke bliver for våd)
Smag til og juster evt. på krydderierne.
Vend kød/plantefarsblandingen sammen med den stegte spidskål og hæld det hele tilbage i det ildfaste fad.
Drys med revet rød cheddar og gratiner under ovnens grillfunktion et par minutter indtil osten er smeltende varm og overfladen flot, gylden.Server straks med et drys fintsnittet bredbladet persille og fine skiver af rød snackpeber.