1-2håndfulderevet ost der er velegnet til gratinering
1håndfuldsmå cherrytomater skåret i skiver eller dine egne hjemmelavede "soltørrede" tomater (opskriften finder du inde på bloggen)
Lidtcreme fraiche eller græsk yoghurt som topping
Tilberedning
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200 grader varmluft
Halver stripettien (pas godt på fingrene), gnid den ind i lidt olivenolie, læg den med skærefladerne nedad på bageplader beklædt med bagepapir og bag den i ca 50 minutter. Tjek med en gaffel om den er færdigbagt.
Steg imens kyllingebrysterne og undgå for megen stegeskorpe, da kyllingerne efterfølgende skal rives i stykker og der vil stegeskorpen kun være i vejen.
Læg de færdige kyllinger over på et spækbræt og riv dem med en gaffel i lange trævlede stykker. Tilsæt gerne ekstra krydderi og stil til side.
Tilsæt evt ekstra fedtstof til panden og sauter hvidløg og forårsløg, hvorefter der tilsættes sorte bønner, majs, kylling og krydderier. Bland det hele godt sammen hvorefter der tilsættes salsasauce. Kog det hele godt igennem.
Med en gaffel rives spaghetti squash'en i strimler, der lægges over i panden med de øvrige ingredienser. Fordel alt godt og drys med den revne ost
Stil panden ind i ovnen hvor retten gratineres 10-15 minutter. Tænd evt grillfunktionen de sidste minutter for at opnå en sprød og gylden overflade.
Tag gryden ud af ovnen og top med halverede cherrytomater eller dine egne hjemmelavede "soltørrede" tomater og fintsnittede forårsløg
Server den rygende varm med en skefuld creme fraiche og ekstra krydderurter på toppen