1bakkebrune markchampignoner - helst ikke for store. Rengjorte og skåret i halve eller kvarte
1pakkegod bacon
1tsktomatpure
2dltør hvidvin
2dlgrøntsagsbouillon - gerne Herbamare
1-2tskEpic Spice "Rotisserie Chicken Rub"(Kan udelades eller erstattes af dine andre ynglingskrydderier.)
Lidtfriskkværnet peber
Evtlidt salt, men smag til først, da bacon salter maden
5-6kvisteFrisk timian
Tilberedning
Sådan gør du:
Rist bacon på en dyb stegepande. Tag den af og læg den til side på fedtsugende papir.
Rist derpå svampene, de fintsnittede hvidløg og skalotteløg sammen med lidt smør i resterne af baconfedtet. Bare et par minutter til løgene bliver klare og svampene tager farve. Læg dem over på en tallerken.
Fordel Chicken Rub på kyllingebrysterne
Tilsæt lidt ekstra smør eller olie og steg kyllingerne til de er har en fin brun stegeskorpe og er næsten gennemstegte.
Læg champignon/løg-blandingen tilbage på panden og tilsæt hvidvin og bouillon samt frisk timian og friskkværnet peber
Lad det koge godt igennem - smag til og juster evt med lidt ekstra spice om nødvendigt
Lige inden serveringen drysses bacon henover retten samt lidt ekstra friske timianblade
TIP: Server den med en lækker rodfrugtmos eller en bagt stripetti (spaghetti squash) der er vendt med salt, friskkværnet peber, revet parmesan og godt med finthakket bredbladet persille.