Brun kyllingebrysterne på begge sider. Sænk varmen og steg dem færdige. Kødsaften skal være helt klar. Er du i tvivl, så lav et lille snit i den ene og kødet skal være hvidt. Stil dem til side med staniol og et rent viskestykke over, så de holder sig varme.
Tilføj evt lidt ekstra fedtstof til panden
Sauter skalotteløg og hvidløg til de er klare, hvorefter du tilføjer svampene, auberginestykkerne, tomaterne og krydderierne. Rist det hele godt igennem.
Tilsæt fløden og kog saucen godt igennem. Den må gerne tykne lidt
Smag til og juster på krydderierne om nødvendigt
Læg kyllingebrysterne over på panden og lad dem blive godt varme igen.
Drys med friske basilikumsblade eller bredbladet persille og pynt med lidt ekstra tomater og friske hindbær eller brombær
Brug for ekstra mæthed...? Server en stor blandet salat til eller små kogte kartofler.