1-2håndfuldeRevet ost: rød cheddar, fyrtårn, modnet cheddar, parmesan eller hvad du foretrækker
Tilberedning
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200 grader varmluft
Skyl squash/zucchinien og skær den over på langs. Fjern "indmaden" med en ske, så der er plads til fyldet.
Stil dem over på en bageplade beklædt med bagepapir
Varm olie op på en pande
Sauter skalotteløgene og hvidløgene til de er klare. Tilsæt herefter kødet og svits det godt igennem
Tilsæt herefter peberfrugttern og lad dem sautere med et minuts tid, hvorefter du tilsætter krydderier og tomatsaucen.
Lad det hele koge godt igennem - saucen må endelig ikke være for fugtig, så lad den koge indtil det meste af væden er fordampet.
Smag til og juster evt med ekstra krydderier
Fordel fyldet i de to squash/zucchinihalvdele og top med revet ost
Sæt pladen ind i ovnen i ca 20 minutter til squash/zucchinien er gennembagt - tjek med en kødnål
Imens halverer du cherrytomaterne og rister dem let på en pande i lidt olivenolie
Når de fyldte squash/zucchini er færdigbagte tages de ud af ovnen og serveres med lidt friske basilikumsblade og ristede tomater.
Rigtig god fornøjelse og husk, du kan følge mig på Instagram. På den måde kan du altid holde dig opdateret med alt det nye herinde på bloggen. Du finder mig her: https://www.instagram.com/majspassion