Lidtflagesalt, friskkværnet peber og fintsnittet dild eller bredbladet persille
2-4tsksmør
Tilberedning
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200 grader varmluft
En bageplade beklædes med bagepapir.
Riv to stykker staniol af og læg dem på bagepladen med bagepapiret. Læg en laksefilet og et bundt grønne asparges på hver.
Drys med krydderurter/krydderier og dryp bouillon henover
Læg et par teskefulde smør på hver laksefilet
Luk foliepakkerne sammen, men bevar lidt rum inde i pakkerne, så luften kan cirkulere
Stil bagepladen med foliepakkerne ind i ovnen og lad dem bage i ca 12-15 minutter alt efter tykkelse på fileterne. Luk evt. forsigtigt en pose op og tjek om fisken er nok. Pas på den ikke får for meget.
Server med en skive citron, små nye kartofler med masser af dild eller en stor grøn salat