Lidtsalt, friskkværnet peber og eventuelt tørrede krydderier efter smag og behag.
1spsksmør
½bundtgrønne asparges - bunden fjernes
1lillezucchini skåret i skiver
2håndfuldesmå tomater
2håndfulderomainesalat eller spinatblade
1stkrød snackpeber i fine ringe
½stkagurk i tynde skiver
½bundtradiser - halverede
Lidtsmør til stegning af zucchini og de grønne asparges
Lidtflagesalt og friskkværnet peber og efter smag lidt chipotle chili
Tilberedning
Sådan laver jeg sous vide kylling
Hæld godt varmt vand i sous videbeholderen og indstil den på 62 grader og to timer
Læg kyllingekødet i en vacuum pose eller en kraftig frysepose med zip-lock lukning og tilsæt de ønskede krydderier og lidt smør
Vacuumpak posen eller pres luften ud af fryseposen og sænk den langsomt ned i det varme vand, hvorefter resten af luften af sig selv presses ud. Luk ziplock-posen og lad den øverste del af posen hænge ud over kanten på sous videkaret. Sæt låg på og start maskinen.
Når kødet er klart, tages det ud af posen og får stegeskorpe på panden - gerne i lidt smør evt tilsat frisk esdragon eller den krydderurt/krydderier du foretrækker. Kødet er færdigstegt, så det skal kun have stegeskorpe.
Skær kødet ud i mundrette stykker og anret det på fadet.
Anretning af den lune salat:
Rist zucchiniskiverne og de grønne asparges i smør på en pande.
På et stort fad fordeles et par håndfulde romainesalat eller friske spinatblade
Fordel de ristede zucchiniskiver, asparges, halverede tomater, agurkeskiver, snackpebre, radiser og det varme kyllingebryst i små grupper og drys med f.eks. chili- eller tamariristede mandler.
Server dressings og ekstra mandler ved siden af så alle selv kan forsyne sig