1stkøkologisk dansk brie - skæres i 10 fine skiver
500gramrøde stenfrie vindruer
Lidtgod olivenolie
Lidtflagesalt
1spskfrisk rosmarin - fintsnittet
½dlvalnødder - grofthakkede
2spskflydende honning
Tilberedning
Varm ovnen op til 225 grader (alm ovn)
Læg de røde stenfrie vindruer over i et ildfast fad, vend dem i lidt olivenolie og krydr med en smule flagesalt. Bag dem i ca 15 minutter til skindet begynder at rynke og det er lige før, at de begynder at sprække.
Imens skærer du flûtet i skrå skiver, der dryppes med en smule god olivenolie og der lægges en skive brie ovenpå.
Når vindruerne er bagt færdige, tages de ud af ovnen og i stedet sættes flûteskiver med brie ind i den varme ovn. Blot et par minutter til brien begynder at smelte.
Tag de gratinerede brød ud af ovnen, top med de bagte vindruer, hakkede valnødder, fintsnittet frisk rosmarin og slut af med at dryppe lidt flyende honning henover.Tip: Du kan evt varme honningen op. Det gør den mere flydende.
Server de lækre crostini's lune som appetizer, snack eller forret.