300gramchampignoner fx brune mark champignoner skåret i kvarte
Ca 1spskmild paprika
Lidtsalt og friskkværnet peber til at smage til med
Ca 1 spskkoncentreret tomatpure
2.5dlhønsebouillon (vand + terning)
2dlpiskefløde(eller madlavningsfløde)
Lidtpersille - fintsnittet (som drys)
Tilberedning
Start med at klargøre champignoner, snit dem i kvarte, snit løg og hvidløg fint.Skær kyllingebrysterne i mundrette stykker.
Varm et par dråber olivenolie op på en pande med høje kanter eller en stegegryde og steg bacon godt af. Læg den herefterover på en tallerken til senere.Pande/gryde skal IKKE afvaskes!
Steg nu løg, champignoner og hvidløg i baconfedtet. Tilføj en klat smør og steg til champignonerne får en fin gylden overflade.Læg også denne blanding over på en tallerken.
I samme pande/gryde tilføjes en smule olivenolie og kyllingen brunes godt af, herefter tilføjes paprika og tomatpure. Lad det stege med et minuts tid.
Tilføj nu kogende vand, bouillonterning og fløde og lad retten koge godt igennem et par minutter til saucen tykner en smule.
Smag retten til med salt og friskkværnet peber og giv den et drys fintsnittet persille før den serveres med jeres foretrukne tilbehør.