Fold butterdejen ud og lad den ligge på det medfølgende bagepapir.Brug en stor middagstallerken eller bageform der passer i bredden på butterdejen og brug den som skabelon. Snit dejen (se video i opslaget) til to runde stykker.
Læg den ene til side og smør den anden med et godt lag nøddecreme. Det kan være Nutella eller et lignende produkt.
Læg det andet stykke ovenpå og tryk de to stykker let sammen.
Brug et lille låg fra mælk eller lignende til at markere midten.
Snit med pizzahjul eller skarp kniv cirklen i kvarte og herefter i 8. og herefter i 16. dele uden at ramme det midterste stykke. Så når du er færdig skal du ha 16 strimler, der hænger fast i midten.
Tag 2 strimler og drej dem modsat hinanden 3-4 gange inden du samler dem i enden. Gentag indtil alle 16 strimler er blevet snoet og samlet (se evt video i opslaget).
Pensl med sammenpisket æg og bag i 15-20 minutter indtil butterdejsstjernen er gyldenbrun på overfladen.Bagetiden er ca-tid da ovne varmer meget forskelligt.
Træk den færdigbagte butterdejsstjerne over på en bagerist, hvor den afkøles inden den nydes - gerne imens den stadig er lun.