Ca 500gramWiener eller Frankfurterpølser af god kvalitet(Tip: Du kan også bruge kyllingepølser)
5dlmadlavningsfløde 18%
2spsksmør til at stege i
Lidtolivenolie til at stege i
1stortløg - fintsnittet
1spsksød paprika
1-2spsktomatpure
1spskæblicidereddike
Lidtsalt og friskkværnet peber til at smage til med
1håndfuldpurløg - fintsnittet
Tilberedning
Start med at skrælle, koge og afkøle kartoflerne. Har du travlt, kan du skære kartoflerne i rove tern. Det forkorter både koge- og afkølingstiden.Jeg koger kartoflerne aftenen forinden, så de var afkølede inden jeg snittede dem i grove tern.
Snit også løget fint og snit pølserne i ikke alt for små stykker.
Smelt smør og tilføj en smule olivenolie i en stor stegegryde eller pande. Rist pølser og løg sammen et par minutter.
Tilføj paprika og tomatpure, vend det sammen med pølser og løg og lad det stege med et minuts tid.
Så tilsætter du lidt æblecidereddike og madlavningsfløden, rører det godt rundt og lader saucen simre et par minutter.
Læg kartoflerne over i saucen og rør det hele sammen. Lad det simre 5 minutter til alt er varmet godt igennem.Smag til med salt og friskkværnet peber.
Drys med fintsnittet purløg lige før servering.Tip: Retten smager dejligt sammen med en skive groft rugbrød