Lidtsalt og friskkværnet peber til at smage til med
Lidtsorte sesamfrø til drys på den færdige ret
Lidtfriske krydderurter fx timian som pynt
Forslag til tilbehør: Løse ris pyntet med grofthakkede nødder, små kogte kartofler, ristede kartofler, kartoffelmos eller pasta
Tilberedning
Varm olivenolien op i en pande med høje kanter eller stegegryde og brun kyllingen et par minutter før løg og hvidløg tilsættes.
Når løgene er klare tilsættes krydderier og de frosne grøntsager samt forårsløgene. Vend det hele godt rundt og lad det stege lidt.
Tilføj herefter den fuldfede kokosmælk og rør den, sæt låg på eller dæk med staniol og lad retten simre 10 minutter. Ønsker du en tykkere sauce, undlader du at dække gryden til.Tjek at kyllingen er gennemstegt!
Smag retten til med salt og friskkværnet peber og evt lidt ekstra krydderi, alt efter smag og behag.Giv retten et drys sorte sesamfrø og lidt friske krydderurter lige før servering og server med løse ris vendt med sorte sesamfrø og grofthakkede nødder, små kogte kartofler, stegte kartofler, kartoffelmos eller pasta.