Lidtekstraflydende honning og frisk rosmarin til pynt
Tilberedning
Vil du se, hvordan jeg laver den bagte brie i butterdej, så hop op i selve blogindlægget, hvor jeg har delt en lille video.
Tænd ovnen på 200 grader alm ovn
Snit med en skarp kniv et ternet mønster i overfladen på brien. Er du ikke vild med den hvide del, kan du skære den helt af, men kun den øverste del.Træk lidt i brien, så den "åbner" sig lidt i skærefladerne.
Læg brien over på et stykke butterdej og skær butterdejn til, så enderne lige netop kan nå sammen på midten. Der skal gerne være en lille åbning.
Læg herefter brien over på en bradepande beklædt med bagepapir, dryp med den flydende honning og frisk fintsnittet rosmarin.Fold herefter butterdejskanterne ind over.
Pensl med sammenpisket æg og bag brien i ca 25 minutter.
Tag den bagte brie ud af ovnen og dryp med lidt ekstra flydende honning og frisk rosmarin.
Server den bagte brie lun med lidt lækkert brød, grove kiks og lidt tørret og frisk frugt til.