1pakketørret tagliatelle pasta (ca 400 gram)(Evt mere hvis i er godt sultne)
400gramkyllingefilet(Eller kyllingebryst skåret i strimler)
2stkrødløg eller bananskalotte - fintsnittede
Lidtolivenolie til at stege i
2store tskrød karry paste
2store spsksoltørrede tomater i olie (dræn olien fra) - grofthakkede
1dåsefuldfed kokosmælk (400 ml)(Du kan fint bruge fløde)
1håndfuldfriske krydderurter f.eks. bredbladet persille, oregano og timian eller basilikum - fintsnittes
Lidtfriskrevet parmesan (som drys)
Lidtflagesalt og friskkværnet peber til at smage til med
LidtPiment D'espelette chilipulver til at smage til med
1håndfuldcherrytomater - halverede
Tilberedning
Sæt en gryde vand med salt over og kog pastaen efter anvisning på posen. Den skal gerne være klar samtidig med at selve kyllingen og saucen er klar. NB: Det er VIGTIGT at pastaen kun er kogt al dente - dvs har en smule bid
Varm lidt olivenolie op i en stor pande og steg kyllingestrimlerne grundigt igennem.
Tilføj den røde karry paste og lad den stege med ganske kort inden du tilføjer løg. Vend det rundt og lad det stege et minuts tid.
Tilføj nu de soltørrede tomater og kokosmælken/fløden.
Vend det hele godt sammen og lad det småsimre til sauen koger lidt ind.
Smag til med salt, friskkværnet peber og lidt chilipulver.
Læg den færdige pasta med det vand der hænger ved over i saucen og vend det godt sammen.
Drys med de friske krydderurter, riv lidt parmesan henover og top med halverede cherrytomater og et godt drys friskkværnet peber.