2stkbananskalotte eller alm gule løg - fintsnittede
2fedhvidløg - fintsnittede
500gramsmå kartofler - rengjorte og skåret i halve(Det er vigtigt at kartoflerne ikke er alt for store, da de så har svært ved at blive møre uden at kyllingekødet bliver stegt for længe.)
1glasrød pesto
1dåsefuldfed kokosmælk (400 ml)(Du kan også bruge fløde eller madlavningsfløde hvis du foretrækker det)
2tskrøget paprika og evt lidt chipotle(Jeg bruger Smoked Spanish Chorizo Rub fra @EpicSpice)
Lidtsalt og friskkværnet peber til at smage til med
Lidtbredbladet persille som drys
Tilberedning
Varm ganske lidt olivenolie op i en pande med høje kanter og steg svampene gyldne. Tilføj løgene og steg ved lav varme indtil de er klare. Giv det et drys salt og læg det over på en tallerken til senere.
Tilføj olivenolie til panden og steg kyllingestykkerne indtil de får en gylden stegeskorpe og tilføj de halverede kartofler og hvidløg.Steg det under omrøring nogle minutter.
Tilføj herefter krydderiblandingen og rød pesto, vend det rundt og lad det sautere et par minutter, hvorefter kokosmælken tilsættes.Vend det hele grundigt sammen, dæk med låg eller staniol og lad det småsimre indtil indtil kylling og kartofler er møre.Tip: Foretrækker du at færdiggøre tilberedningen i ovnen, kan du sagtens det.
Smag til og juster med ekstra krydderier, flagesalt og friskkværnet peber.Fordel de stegte svampe henover retten og giv den et gavmildt drys fintsnittet bredbladet persille inden servering.
Rigtig god fornøjelse og husk du kan følge mig på Instagram. På den måde kan du altid holde dig opdateret med alt det nye herinde på bloggen. Du finder min konto her: https://www.instagram.com/majspassion