400gramkyllingefilet eller bryst skåret i lange strimler
4stkstore majstortillas eller dem med chiafrø
Lidtolivenolie til at stege i
½stkiceberg - skåret i tynde strimler
1stkrødløg - skåret i tynde skiver
½stkrød eller grøn chili - fintsnittet
Krydderier:flagesalt, friskkværnet peber, spidskommen og måske lidt chiliflager
Toppings:
Lidtsalsa - medium styrke
Lidtguacamole
Lidtcreme fraiche
Tilberedning
Start med at lave tortillaskålene sådan her:Tænd ovnen på 160 grader, fold en stor tortilla og læg dem ned i ovnskikre skåle eller kopper, så de holder formerne. Sæt dem ind i den varme ovn og bag dem 10-15 minutter alt efter hvor sprøde du ønsker skålene.
Lav imens fyldet klar
Steg kyllingestrimlerne i lidt olie og krydr dem godt med flagesalt, friskkværnet peber, lidt spidskommen og evt chiliflager.