Tænd ovnen på 200 grader varmluft.Vend de klargjorte kartofler i lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber og fordel dem over en bradepande beklædt med bagepapir. Sæt dem ind i ovnen i 25-30 minutter.Lav imens resten af retten klar.
Brun kyllingestykkerne af i lidt olivenolie på en pande med høje kanter.Læg dem herefter over på en tallerken, men undlad at vaske panden af. Stegeresterne gir dejlig smag til saucen.
Læg en spsk smør på panden og steg champignoner og løg til champignonerne har fået god farve.
Tilføj først sennep der lige røres ind i champignoner og løg-blandingen og drys herefter hvedemel henover. Alt fordeles og lad det simre med et minuts tid inden du tilføjer madlavningsfløden. Rør det hele grundigt sammen og tilføj den friske timian.Smag til med salt og friskkværnet peber.Lad det hele simre et par minutter.
Tilføj nu den stegte kylling og de stegte kartofler. Vend forsigtigt rundt og drys med bredbladet persille.