1håndfuldbredbladet persille og frisk timian eller oregano
Ca 1håndfuldfriskrevet parmesan (groftrevet)
Lidtflagesalt og friskkværnet peber
Dip:
1bægercreme fraiche fx fra Thiese
Knust hvidløg, flagesalt, friske krydderurter, chiliflager og lidt citronsaft
Tilberedning
Skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand. Hæld vandet fra og lad kartoflerne køle en smule af.
Varm ovnen op til 200 grader
Fordel kartoflerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Dryp lidt olivenolie henover og knus hver kartoffel med bunden af et glas. Olien sørger for, at kartoflen ikke hænger fast i glasset. Sørg for at kartoflerne blir mast men stadig er sammenhængende.
Dryp med olivenolie og riv et gavmildt lag parmesan henover.Slut af med at krydre med flagesalt og friskkværnet peber.
Sæt dem ind i den varme ovn i ca 15 minutter til osten er smeltet og kartoflerne er sprøde på overfladen.
Tag kartoflerne ud og dryp lidt ekstra olivenolie henover, ekstra friskrevet parmesan og friske krydderurter.
Server med dip - og nyd dem imens de stadig er lune og sprøde.