4-5dlkærnemælk(Kan erstattes med mælk, men kærnemælk gir bare en dejlig smag)
4stkæg
100gramsmør - smeltet
Topping - forslag:
Flormelis drysses henover de færdige vafler
Vaniljeis
Jordbærmarmelade
Tilberedning
Varm vaffeljernet op imens du klargør vaffeldejen. Det er vigtigt at vaffeljernet er varmet grundigt op, så du undgår at vaflerne sidder fast.
Pisk/rør alle ingredienserne til dejen sammen, så der ikke er klumper i dejen. Det kan evt gøres med en håndmixer.
Når vaffeljernet er varmet op, fordeler du et par skefulde dej på jernet, lukker låget og bager dem til de er gyldne og sprøde. Bagetiden varierer fra jern til jern - mine fik omkring 3 minutter.
Læg vaflerne over på en rist, så de ikke ligger ind over hinanden. På den måde undgår du, at de blir bløde.
Nyd dem mens de er lune og sprøde med en hjemmerørt vaniljeis om sommeren eller med et drys flormelis og en dejlig jordbærmarmelade.
Tip: Blev de kolde eller bløde? Så kan du enten gi dem en hurtig tur i vaffeljernet eller varme dem i ovnen.