500gramkartofler skåret i halve eller kvarte. Det er vigtigt at kartoflerne ikke er for store. Så blir de ikke færdige samtidig med kyllingen.
1dåsefuldfed kokosmælk - 400 gram
2-3dlhønsebouillon hvis du ønsker lidt ekstra sauce
Lidtflagesalt og friskkværnet peber til at smage til med
Lidtgrønt drys til den færdige ret f.eks. bredbladet persille og padronpebre skåret i fine skiver
Tilberedning
Varm smørret op i en pande med høje kanter og steg svampene gyldne. Giv dem et drys salt og læg dem over på en tallerken til senere.
Tilføj olivenolie til panden og steg kyllingestykkerne indtil de får en gylden stegeskorpe og tilføj de halverede aspargeskartofler, løg og hvidløg. Steg det under omrøring indtil løgene er klare.Det er vigtigt at kartoflerne ikke er alt for store, da de så har svært ved at blive møre uden at kyllingekødet bliver stegt for længe.
Tilføj herefter krydderiblandingen og rød pesto, vend det rundt og lad det sautere et par minutter, hvorefter kokosmælken tilsættes.
Vend det hele grundigt sammen, dæk med låg eller staniol og lad det småsimre indtil indtil kylling og kartofler er møre.
Smag til og juster med ekstra krydderier, flagesalt og friskkværnet peber.
Fordel de smørstegte svampe henover retten og giv den et gavmildt drys fintsnittet bredbladet persille inden servering.