800gramkyllingebryst skåret i små mundrette stykker(Du kan også bruge inderfilet)
3store spskGræsk yoghurt eller creme fraiche
2store tsksennep - f.eks. Dijon
3spskPankorasp
9spskkokosmel - mellemfint
Lidtflagesalt og friskkværnet peber
1tskSød paprika
Sød chili-lime dip
5spsksød chilisauce
2 ½spskketchup
3fedhvidløg - knuste
½stklime - saften (evt lidt mere efter smag og behag)
Lidtolivenolie
Tilberedning
Tænd ovnen på 220 grader varmluft
Start med at røre græsk yoghurt eller creme fraiche sammen med sennep og vend herefter kyllingestykkerne heri indtil alle flader er dækket.
Bland pankorasp, kokosmel, lidt flagesalt, friskkværnet peber og 1 tsk sød paprika sammen og vend kyllingestykkerne med marinaden i så alle flader er dækket af paneringen.
Læg dem over på en bageplade beklædt med bagepapir side om side, men endelig ikke oven på hinanden.
Dryp lidt olivenolie henover eller brug en olivenoliespray og sæt kyllingerne ind i den varme ovn.
Tilberedningstiden er 15-20 minutter - hold øje med dem, så de ikke bliver for mørke. Husk at ovne varme forskelligt.Tip: Har du en airfryer gir det et rigtig godt - og hurtigere resultat.
Sådan laver du dippen:Rør den søde chilisauce med ketchup og tilføj de knsute hvidløg. Rør så alt er blandet godt sammen og smag til med limesaft.
Nyd de sprøde kyllinge nuggets med den spicy dip.Rigtig god fornøjelse!