Go Back
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
–
+
servings
Tomatsalat
Antal
1
portion
Ingredienser
1
stk
bøftomat eller anden stor tomat - skal være godt moden
1
stk
stort rødløg
1
spsk
god olivenolie
Lidt
flagesalt og friskkværnet peber
Evt lidt
frisk basilikum
Tilberedning
Skær tomaten og rødløget i tynde skiver
Læg dem lagvis i en flad skål krydr med flagesalt og friskkværnet peber.
Drys med olivenolie henover.
Lad tomatsalaten trække 15 minutter eller længere tid og det er vigtigt, at det sker ved stuetemperatur! Så kan smagene rigtig udvikle sig.
Giv evt et ekstra dryp olivenolie og et drys med små fine basilikumsblade lige før servering.
Perfekt som tilbehør serveret med lidt godt brød ved siden af til at samle den dejlige olivenmarinade op med.
Rigtig god fornøjelse!