Friske krydderurter:Basilikum og bredbladet persille
2-3fedhvidløg - knust
1spskDijonsennep
¼ltrfløde - gerne piskefløde eller madlavningsfløde hvis du gerne vil spare på kalorierne
Lidthvidvin eller grøntsagsbouillon
1storhåndfuld frisk spinat (husk at skylle den grundigt og duppe den tør)
1lillehåndfuld soltørrede tomater skåret på langs
Tilberedning
Skær evt. kyllingebrysterne igennem på langs for at gøre dem fladere og dermed mindske stegetiden.
Varm olie op i en dyb stegepande/stegegryde og brun kyllingestykkerne på begge sider, så de får en fin stegeskorpe.Sænk varmen og steg dem videre i 5 minutter – tag dem over på en tallerken og dæk dem til.Vigtigt: Panden skal IKKE vaskes af, da stegeresterne gir god smag til saucen
Hæld bouillon/vin på panden og lad det simre et par minutter, så stegeresterne fra kyllingen løsner sig.
Tilsæt fløde, soltørrede tomater og spinat og lad spinaten falde lidt sammen.
Læg kyllingestykkerne tilbage i stegepanden og lad retten simre indtil kyllingen er gennemstegt og saucen er reduceret en smule.
Tilsæt basilikum og smag retten til med flagesalt og friskkværnet peber.Pynt med frisk bredbladet persille og basilikumsblade.
Server med en blandet salat, løse ris, pasta eller groft brød.Rigtig god fornøjelse!