400gramblåbær fra frost(Du kan frit vælge andre bær)
3bladehusblas
150gramflormelis
½ltrpiskefløde
Tilberedning
Blåbærskum:
Start med at lave blåbærskum sådan her:
Læg husblas i blød i rigeligt koldt vand i 10 minutter.
Kog de frosne blåbær, så de er helt kogt ud.Hæld dem igennem en sigte, så kun saften er tilbage (mos gerne bærrene med en ske, så al saften presses ud)Lad saften køle ned, så den kun er lillefingervarm inden du fortsætter.
Pisk piskefløden rimelig stiv og bland flødeskummet med flormelis
Vrid husblas fri for vand og rør den ud i blåbærsaften
Rør først 1 spsk saft ind i flødeskummet og vend herefter flødeskummet ind i saften.
Dæk skålen til med husholdningsfilm og stil den på køl min 30 minutter.
Hæld den stivnede blåbærskum på en sprøjtepose med en stor stjernetyl
Sådan samler du croissanterne med fastelavnsfyld:
Skær croissanterne i halve og fordel 1 spsk blåbærsyltetøj henover bunden.Riv marcipan henover syltetøjet og top med blåbærskumLæg overdelen på og drys med flormelis
Rigtig god fornøjelse og husk, du kan altid variere smagen ved at udskifte blåbær med andre bær. Tip: Blåbærskummet holder sig fint et par dage på køl.