400ml kokosmælk - fuldfed(Foretrækker du piskefløde skifter du den bare ud.)
2tskgurkemeje
1tskfrisk timian - fintsnittet
1stor håndfuldfrisk babyspinat eller grønkål, palmekål eller ærter
EvtLidt frisk timian som pynt
Lidtflagesalt og friskkværnet peber til at smage suppen til med.
Tilberedning
Start med at riste chorizopølserne til de er sprøde.Læg dem over på et stykke køkkenrulle.Gryden skal IKKE vaskes, da du skal bruge stegeresterne.
Hvis der er brug for det, kan du tilsætte lidt olivenolie.Sauter løg til de er klare og tilsæt herefter hvidløgene. Lad det hele sautere et minuts tid inden du tilsætter kartoffeltern. Lad dem stege med nogle minutter.
Tilføj grøntsagsbouillon, kokosmælk, gurkemeje og timian. Lad det hele koge under låg til kartoflerne er møre.
Tilføj babyspinat og vend den rundt til bladene falder sammen.
Smag til med flagesalt og friskkværnet peber.
Pynt den færdige suppe med den sprøde chorizopølse og friske timiankviste.Tip: Vil du bevare sprødheden i chorizopølsen, bør den serveres i en skål ved siden af.
Selvom suppen er meget fyldig, smager det dejlig at servere lidt godt brød ved siden af.Inde på bloggen finder du en lang række opskrifter på lækkert brød. Du kan f.eks. servere gratinerede brød med gedeost og krydderhonning.