Go Back
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
–
+
servings
Thaisuppe
Antal
2
personer
Ingredienser
1
stk
ca 250 gram kyllingebryst - skåret i tynde strimler
1
spsk
olivenolie til at stege i
1
stor tsk
karrypasta - vil du gerne have suppen ekstra stærk, kan du sagtens tilsætte mere
1
ds
kokosmælk (fuldfed) 400 ml
1
tsk
grøntsagsbouillon
4
dl
vand
2
stk
rød peber skåret i strimler
4
stk
gulerødder skåret i tynde strimler
1
lille bakke
champignoner eller bøgehatte
1
bundt
forårsløg skåret på skrå i mindre stykker (hold lidt af den grønne del tilbage og brug den som drys på den færdige suppe)
2
fed
hvidløg - fintsnittede
Lidt
flagesalt og friskkværnet peber til at smage til med
Evt 1
spsk
friskrevet ingefær
Tilbehør:
Nudler eller ris er oplagte at servere sammen med thaisuppen.
1
stk
lime skåret i både
Tilberedning
Varm lidt olivenolie op i en gryde og steg kyllingestrimlerne et par minutter.
Tilføj herefter karrypastaen og lad den stege med et par minutter.
Tilsæt nu de øvrige grøntsager og lad det hele stege godt igennem nogle minutter inden du tilsætter kokosmælk, vand og grøntsagsbouillon.
Bring suppen i kog og lad den stå og småkoge nogle minutter indtil grøntsagerne er møre.
Smag til med flagesalt og friskkværnet peber. Juster evt med ekstra karrypasta og lidt limesaft.
Server med ris eller nudler, og limebåde og drys med den grønne del af forårsløg.
Rigtig god fornøjelse!
Husk du kan følge
Majspassion på Instagram
. På den måde kan du altid holde dig opdateret med alt det nye herinde på bloggen.