½tskvaniljepulver eller korn fra 1/2 stang vanilje
Evt 2tskrørsukker eller brug dit foretrukne sødemiddel
½håndfuldmandelsplinter (du kan også bruge hakkede mandler)
Ca 2.5dlPiskefløde eller en vegansk variant
Topping:
½stkfrisk mango skåret i mindre tern
Evt lidtmangosyltetøj
Lidtmandelsplinter til pynt
Tilberedning
Aftenen før:
Bland plantemælken med chiafrøene i en skål og rør dem godt sammen. Lad dem gerne stå 5 minutter, hvorefter du rører i dem igen. Dæk skålen til og stil den på køl til dagen efter.
Pisk fløden til flødeskum
Vend chiagrøden med mandelsplinter og vaniljepulver og smag den til med lidt sukker eller dit foretrukne sødemiddel.
Vend forsigtigt flødeskum og chiagrød sammen.
Læg mangotern (du kan naturligvis også bruge anden frugt) i bunden af små fine glas, fyld dem op med chia a la mande og slut af med lidt mango sylt, lidt ekstra mangotern og mandelsplinter.
Husk du kan følge mig på Instagram og på den måde altid være opdateret på alt det nye, der sker herinde på bloggen.