Lidtflagesalt og friskkværnet peber til at smage til med
Evt 2tskMediterranean Roasting Rub fra EpicSpice(Du kan også tilføje lidt knuste chiliflager, hvis du ønsker saucen lidt ekstra spicy)
Evtlidtfriske basilikumsblade som drys på den færdige ret
Tilberedning
Tænd ovnen på 220 grader
Varm lidt olivenolie op i en gryde og steg løgene til de er klare og tilsæt hvidløg og lad dem stege med et minuts tid inden du tilsætter de hakkede flåede tomater.
Krydr med flagesalt og friskkværnet peber og tilsæt rørsukker. Lad saucen simre imens du laver kødbollerne.Tip: Skal saucen være ekstra spicy kan du tilsætte Mediterranean Roasting Rub eller lidt chiliflager til saucen.
Bland det hakkede kød med æg, parmesan, fintsnittede løg, hvidløg og krydderier til en ensartet fars.
Hæld tomatsaucen i et ildfast fad.
Skær peberfrugten i mindre stykker og fordel dem i saucen
Fordel den revne ost henover.
Form med fugtige hænder farsen til store kødboller der lægges ned i tomatsaucen.
Sæt fadet ind i ovnen i 25-30 minutter alt efter hvor store kødbollerne er. Jeg laver mine kødboller, så det svarer til 1 stor spsk fars og så passer stegetiden med 25 minutter.
Inden servering kan du drysse friske basilikumsblade henover.Server f.eks. med løse ris og en god blandet salat.
Husk du kan følge mig inde på Instagram. På den måde kan du altid holde dig opdateret med alt det nye herinde på bloggen.