1portiontatarsauce (direkte link til opskriften nedenfor)
Tilberedning
Tænd ovnen på 200 grader varmluft
Slå æggene sammen i en dyb tallerken.
Knus cornflakes og riv parmesanen. Bland dem sammen i en dyb tallerken og krydr med flagesalt og friskkværnet peber.
Skær fisken i mundrette stykker
Vend fisken i de sammenpiskede æg og rul den herefter i cornflakes/parmesanblandingen.
Læg stykkerne over på en bageplade beklædt med bagepapir
Dryp fiskestykkerne med olivenolie og sæt bageplanden ind i den varme ovn i ca. 10-12 minutter alt efter fiskens størrelse. Pas på de ikke får for meget, så blir fisken tør!
Tip:Jeg har kun én ovn, så når jeg laver søde fritter som tilbehør, skal de have længere tid end fisken. Derfor sætter jeg dem ind i ovnen først og når halvdelen af tilberedningstiden er gået, sætter jeg fisken ind.
Tip til servering:Læg en stor håndfuld feldsalat på en tallerken og læg et par stykker fisk ovenpå.Ved siden af lægges lidt søde kartoffelfritter og en lille skål med sauce tartar.