Lidtpizzakrydderi fx Pizza Seasonning fra EpicSpice
Ekstra tilbehør til at stille ind på bordet:
1portionguacamole:
1stkavocado - moset (til guacamole)
Lidtcitronsaft, lidt chiliflager, flagesalt og friskkværnet peber (til guacamole)
2-3håndfuldetortillachips
1glasfærdiglavet salsa (jeg bruger medium styrke)
Tilberedning
Har du en pizzasten så sæt den ind i ovnen og varm den op til den højeste temperatur. Min ovn kan gå op til 300 grader.Husk at en pizzasten tager længere tid om at opnå samme temperatur som ovnen. Det er derfor vigtigt, at du starter ovnen op i god tid inden du skal bage.Har du ikke en pizzasten, kan du næsten opnå samme resultat ved at lade en bageplade varme med op i ovnen. Her skal du så huske at bruge bagepapir, da pizzaen ellers klistrer fast.
Sådan laver du tomatsaucen:
Varm olivenolien op i en gryde og svits løg og hvidløg til de blir blanke.Tilsæt de flåede hakkede tomater, krydderierne og rørsukkeret og lad det koge i ca 30 minutter til saucen tykner.Smag til med salt og friskkværnet peber og stil saucen til side.
Sådan samler du din Pizza mexicana:
Del dejen i 4 kugler og rul dem ud til 4 tynde bunde.
Smør hver pizzabund med tomatsaucen og fordel lidt af den revne cheddar henover.
Fordel herefter små kugler af den rå hakkede oksekød rundt omkring og slut af med at fordele resten af osten henover.
Bruger du pizza seasoning efter at pizzaen er bagt, behøver du ikke krydre mere, men ellers er det godt at drysse bare en smule flagesalt og friskkværnet peber på pizzaen inden du bager den.
Bag pizza'en til bunden er sprød og osten er smeltende varm og lækker.
Tag pizzaen ud af ovnen og fordel den fintsnittede iceberg, rødløg, knuste tortillachips, avocadobåde, limebåde og grøn chili.Slut af med et drys pizzakrydderi - jeg bruger Pizza Seasonning fra Epic Spice
Server sammen med en stor skål tortillachips, salsa og guacamole.Hvis du laver min opskrift, vil jeg blive glad hvis du tagger mig på Instagram - så kan jeg følge med hos dig også.